CURSOS 2022-2023. MEDICINA XINESA, ACUPUNTURA I QUIROMASSATGE

CURSOS 2022-2023. MEDICINA XINESA, ACUPUNTURA I QUIROMASSATGE

Des del Centre de Teràpies Integrals de Manresa us fem saber que ja està obert el període d’inscripcions als cursos 2022-2023: Acupuntura / Medicina Tradicional Xina / Quiromassatge en format semi-presencial. D’aquesta manera, tota la teoria dels cursos d’impartirà via online i les pràctiques es realitzaran els dissabtes al matí a la nostra escola.

Si estàs interessat/da en convertir-te en un/a professional de la medicina xinesa aquesta és la teva oportunitat. A la nostra escola de teràpies naturals situada a Manresa hi trobaràs el curs que millor s’adapti a tu i al millor preu garantitzat!

Recorda que les inscripcions a aquests cursos de medicina oriental acaben el proper dia 30 de setembre de 2022.

Nous cursos 2022-2023: Acupuntura / Medicina Tradicional Xina / Quiromassatge

Curs semi presencial d’ Acupuntura a Manresa

Inici del curs: 04/10/2022

El curs d’acupuntura en format semi presencial que oferim des del Centre de Teràpies Integrals de Manresa et permetrà entendre els pilars en què es basa la Medicina Tradicional Xina (MTX) així com també els seus conceptes principals.

Curs acupuntura semipresencial Centre Terapies Integrals Manresa

L’acupuntura és una teràpia medicinal que consisteix en la punció de punts estratègics del cos humà mitjançant unes agulles fines amb l’objectiu d’equilibrar el flux d’energies o forces vitals. Aquesta tècnica de medicina tradicional xinesa habitual en el tractament de certs dolors i com a calmant de l’estrès i ansietat.

Curs semi presencial de Medicina Tradicional Xinesa

Inici del curs: 04/10/2022

Aquest curs de Medicina Tradicional Xina semi presencial et permetrà assolir tots els coneixements necessaris per a poder tractar amb eficàcia tot tipus de dolors aplicant tècniques de medicina oriental. Alguns dels temes tractats en aquest curs seran:

  • Acupuntura
  • Dietètica i nutrició
  • Fitoteràpia i el shiatsu
  • La cuina

Curs semi presencial de Quiromassatge a Manresa

Inici del curs: 03/10/2022

El Quiromassatge és una tècnica de massatge manual que t’ajudarà en la correcció de múltiples trastorns musculars i articulars. Així mateix, el curs semipresencial de Quiromassatge que impartim des de la nostra escola situada a Manresa, et permetrà convertir-te en tot un professional dels massatges.

Curs quiromassatge semipresencial Centre Terapies Integrals Manresa

Vols formar-te en aquest àmbit de teràpies medicinals naturals? Vine al Centre de Teràpies Integrals de Manresa on trobaràs aquests cursos i altres cursos dissenyats per a tu.

T’hi esperem!