Cursos presencials de teràpies naturals

T’oferim un ampli ventall de màsters, cursos i tallers presencials en teràpies naturals. Posem a la teva disposició als millors especialistes en un centre de formació especialitzat amb més de 30 anys d’expèriència.

Disposem també de cursos online per a formació a distància.

Centenars d’alumnes ja ho han provat.

Cursos destacats

Cursos presencials en teràpies naturals.

Curso de Medicina Tradicional Xinesa

Aprèn tot el que et calgui sobre la Medicina Tradicional Xinesa, seguint criteris energètics i totlament naturals. Ensenyament de l’acupuntura, dietètica i nutrició, fitoteràpia, shiatsu i tuina com a matèries principals.

Curs de Acupuntura i Shiatsu

Especialitza’t en la tècnica mil·lenària de l’acupuntura per al tractament de múltiples patologies. Coneixeràs també la tècnica del massatge Shiatsu.

Curs de Quiromassatge

Adquireix la destresa manuals i els moviments del quiromassatge, per a la correcció de transtorns musculars i articulars.

Altres cursos de teràpies naturals

Màster d’Acupuntura

Aconsegueix noves eines i tècniques per al tractament de trastorns típics de la dona, fusionant les tècniques antigues de la Medicina Tradicional Xinesa amb els mètodes més moderns.

Curs d’Acupuntura Estètica

Aprèn a millorar la imatge dels teus clients amb acupuntura estètica, una tècnica totalment natural que treballa aspectes com el to muscular, l’atenuació de les arrugues i bosses dels ulls o la millora de la cel·lulitis.

Curs de Quiromassatge Superior

Curs molt complet per a conèixer les principals tècniques per a convertir-te en massatgista professional a l’esport.

Curs de Drenatge Limfàtic

Aprèn una tècnica de massatge efectiva per a buidar activament els estats d’embassament o d’edema quan es tracta de problemes de circulació limfàtica.

Curs de Reflexologia

Al curs de reflexologia podal t’ensenyarem la tècnica que consisteix en la pressió de diferents punts que es troben a la planta del peu per a la curació.

Curs de Massatge Californià i Aromateràpia

Descubreix la tècnica del massatge californià basada en els principis de la psicologia gestàltica i la seva combinació amb l’aromateràpia fent ús dels olis essencials.

Curs de shiatsu

Especialitza’t en la tècnica oriental basada en la pressió de punts específics del cos per al tractament de varis transtorns.

Curs de Cosmètica Natural 1

Curs per a conèixer fórmules i receptes de cosmètica amb l’ús de ingredients naturals.

Curs de Cosmètica Natural 2

Ampliació del curs de Cosmètica Natural 1, on ens centrarem en fórmules per a mans i peus, pells amb acné, millora de la circulació, cosmètica masculina, cel·lulitis, pèl i arrugues.

Taller de Reiki

Aprèn a integrar i percebre el cos energètic i el cos físic i a realitzar el reequilibri energètic integral utilitzant el contacte humà com a eina bàsica.