Cursos online de teràpies naturals

Amb els cursos online de teràpies naturals al nostre centre, t’apropem els nostres cursos i màsters més destacats des d’on estigues. Especialitzats en Medicina Tradicional Xinesa, posem a la teva disposició els millors formadors en un centre de formació especialitzat amb més de 30 anys d’experiència.

Disposem també de cursos presencials que s’imparteixen a les nostres instal·lacions de Manresa (Barcelona).

Centenars d’alumnes ja ho han provat.

Cursos destacats

Cursos a distància de teràpies naturals.

Curs de Medicina Tradicional Xinesa ONLINE

Aprèn tot el que calgui sobre la Medicina Tradicional Xinesa, seguint criteris energètics i totlament naturals. Ensenyament de l’acupuntura, dietètica i nutrició, fitoteràpia, shiatsu i tuina com a matèries principals.

Màster d’acupuntura de la dona ONLINE

Aconsegueix noves eines i tècniques per al tractament de transtorns típis de la dona, fusionant les tècniques antigues de la Medicina Tradicional Xinesa amb els mètodes més moderns.

Curs de Fitoteràpia i plantes medicinals ONLINE

Aprèn a reconèixer les plantes medicinals autòctones i com a usar-les per a curar problemes i transtorns per a diferents sistemes orgànics.

Curs d’Acupuntura i Shiatsu ONLINE

Especialitza’t en la tècnica mil·lenària de l’Acupuntura per al tractament de múltiples patologies. Coneixeràs també la tècnica del massatge Shiatsu.

Curs de Flors de Bach ONLINE

Formació per a aprendre a utilitzar les propietats pròpies de les flors de Bach per a restablir un equilibri saludable entre el cos i la ment.

Curs de Acupuntura ONLINE

Especialitza’t en la tècnica mil·lenària de l’acupuntura per al tractament de múltiples patologies. Duració 1 any