FLORS DE BACH PER L’ANSIETAT

FLORS DE BACH PER L’ANSIETAT

L’ansietat està cada dia més present, afectant de moltes maneres diferents el desenvolupament de la vida de les persones. Vivim en un món complicat i de vegades no trobem el sentit a la nostra vida, perdem el contacte amb el nostre interior, amb la identitat pròpia, i ens enfonsem en un pou del qual no trobem la manera de sortir.

Normalment quan s’experimenta algun tipus d’ansietat, la persona no sap del cert que és el que l’està provocant, precisament allà resideix el seu impacte, en el desconeixement de la causa que motiva aquest estat negatiu. A diferencia de la por, que està associada cap alguna cosa específica i definida, l’ansietat és indefinida i difusa.

Quan se sent ansietat es manifesta com una intranquili-tat general, acompanyada d’alteració emocional i certa confusió mental. L’individu en qüestió sap que alguna cosa no marxa bé, però no pot precisar amb exactitud què és el que li està passant.

Les flors de Bach es presenten com una teràpia plenament efectiva en el tractament de l’ansietat, ja que actuen sobre el nivell més elevat de la nostra consciència ajudant-nos a eliminar els estats d’ànim negatius. Les flors de Bach per l’ansietat més comunes son: Aspen, Cherry Plum, Rock Rose i Larch.

flor de rock rose

Rock rose

Tots els remeis florals són compatibles amb qualsevol altre teràpia o medicaments que pugui prendre la persona afectada.

Al centre oferim un curs online que et permet conèixer els 38 remeis florals d’Edward Bach.
Consulta la informació del curs aquí.
Si estàs interessat/da contacte amb nosaltres.