Cursos teràpies naturals presencial PROVA

T’oferim un ampli ventall de màsters, cursos i tallers presencials en teràpies naturals. Posem a la teva disposició als millors especialistes en un centre de formació especialitzat amb més de 30 anys d’expèriència.

Disposem també de cursos online per a formació a distància.

Centenars d’alumnes ja ho han provat.

Cursos destacats

Cursos presencials en teràpies naturals.

Curs Medicina Tradicional Xina Centre Terapies Integrals Manresa

Curs de Medicina Tradicional Xinesa SEMIPRESENCIAL

Aprèn tot el que et calgui sobre la Medicina Tradicional Xinesa, seguint criteris energètics i totalment naturals. Ensenyament de l’acupuntura, dietètica i nutrició, fitoteràpia, shiatsu i tuina com a matèries principals.

Curs quiromassatge presencial al Centre de Teràpies Integrals de Manresa

Curs de Quiromassatge

Adquireix la destresa manuals i els moviments del Quiromassatge, per a la correcció de trastorns musculars i articulars.

Curs de Acupuntura i Shiatsu

Especialitza’t en la tècnica mil·lenària de l’Acupuntura per al tractament de múltiples patologies. Coneixeràs també la tècnica del massatge Shiatsu.

Altres cursos de teràpies naturals

Màster d’Acupuntura

Aconsegueix noves eines i tècniques per al tractament de trastorns típics de la dona, fusionant les tècniques antigues de la Medicina Tradicional Xinesa amb els mètodes més moderns.

Curs d’Acupuntura Estètica

Aprèn a millorar la imatge dels teus clients amb Acupuntura estètica, una tècnica totalment natural que treballa aspectes com el to muscular, l’atenuació de les arrugues i bosses dels ulls o la millora de la cel·lulitis.

Curs de Quiromassatge Superior

Curs molt complet per a conèixer les principals tècniques per a convertir-te en massatgista professional a l’esport.

Curs de Drenatge Limfàtic

Aprèn una tècnica de massatge efectiva per a buidar activament els estats d’embassament o d’edema quan es tracta de problemes de circulació limfàtica.

Curs de Reflexologia podal

Al curs de Reflexologia podal t’ensenyarem la tècnica que consisteix en la pressió de diferents punts que es troben a la planta del peu per a la curació.

Curs de Massatge Californià i Aromateràpia

Descobreix la tècnica del massatge Californià basada en els principis de la psicologia gestàltica i la seva combinació amb l’aromateràpia fent ús dels olis essencials.

Curs de Shiatsu

Especialitza’t en la tècnica oriental basada en la pressió de punts específics del cos per al tractament de varis trastorns.

Curs de Cosmètica Natural 1

Curs per a conèixer fórmules i receptes de Cosmètica amb l’ús de ingredients naturals.

Curs de Cosmètica Natural 2

Ampliació del curs de Cosmètica Natural 1, on ens centrarem en fórmules per a mans i peus, pells amb acné, millora de la circulació, cosmètica masculina, cel·lulitis, pèl i arrugues.

Taller de Reiki

Aprèn a integrar i percebre el cos energètic i el cos físic i a realitzar el reequilibri energètic integral utilitzant el contacte humà com a eina bàsica.