Acupuntura per aprimar

Acupuntura per aprimar

Sabies que amb l’acupuntura pots reduir pes?

A continuació t’ho expliquem.
Per l’acupuntura hi ha quatre diagnòstics diferents per tractar l’excés de pes. En funció del diagnòstic es posaran uns punts d’acupuntura, per harmonitzar els meridians implicats en la disfunció, i es parlarà d’unes pautes alimentàries individualitzades.

El terapeuta necessita informació detallada que ajudarà a determinar el diagnòstic com ara: com són les digestions, si hi ha un augment de la gana, si hi ha cremor a l’estómac, si les evacuacions són diàries, si es menja més quan té més tensió, si passa moltes hores sense menjar i moltes més…

Hi ha punts d’acuesquena amb agullespuntura per:
– Activar el metabolisme i que la persona no acumuli greix
– Inhibir la gana
– Drenar els líquids acumulats
– Relaxar el sistema nerviós per poder mantenir el control de la ingesta

Ens podem desprendre d’aquests quilos que hem agafat en els últims mesos amb rapidesa i sense passar gana per poder trobar altre vegada la nostra agilitat i benestar físic.
La teràpia d’acupuntura es pràcticament indolora i consta de inserció de petites agulles a la orella i els braços i cames.
Una sessió sol durar entre 30 i 40 minuts i el pacient no pateix cap tipus de malestar mentre rep el tractament. Es poden evidenciar els seus efectes a partit de la primera sessió.
No té cap contraindicació i tothom pot rebre aquest tipus de teràpia per perdre aquells quilos de més que tant molesten.