Cursos presencials de teràpies naturals

T’oferim un ampli ventall de màsters, cursos i tallers presencials en teràpies naturals. Posem a la teva disposició als millors especialistes en un centre de formació especialitzat amb més de 30 anys d’expèriència.

Disposem també de cursos online per a formació a distància.

Centenars d’alumnes ja ho han provat.

Cursos destacats

Cursos presencials en teràpies naturals.

curso-medicina-tradicional-china-semipresencial

Curs de Medicina Tradicional Xinesa (semipresencial)

Aprèn tot el que et calgui sobre la Medicina Tradicional Xinesa, seguint criteris energètics i totlament naturals. Ensenyament de l’acupuntura, dietètica i nutrició, fitoteràpia, shiatsu i tuina com a matèries principals.

curso-quiromasaje-presencial

Curs de Quiromassatge

Adquireix la destresa manuals i els moviments del quiromassatge, per a la correcció de transtorns musculars i articulars.

curso-reflexologia-podal-presencial-Manresa

Curs de Reflexologia

Al curs de reflexologia podal t’ensenyarem la tècnica que consisteix en la pressió de diferents punts que es troben a la planta del peu per a la curació.

imanes5

Curs de Biomagnetisme

En aquest curs s’aprèn a usar els imants com a eina terapèutica i és molt aconsellat per a tots els terapeutes per al tractament del dolor agut o crònic. Un curs fàcil i molt útil.

ALTRES CURSOS DE TERÀPIES NATURALS

curso-acupuntura-shiatsu

Curs de Acupuntura i Shiatsu

Especialitza’t en la tècnica mil·lenària de l’acupuntura per al tractament de múltiples patologies. Coneixeràs també la tècnica del massatge Shiatsu.

master-acupuntura-presencial-Manresa

Màster d’Acupuntura

Aconsegueix noves eines i tècniques per al tractament de trastorns típics de la dona, fusionant les tècniques antigues de la Medicina Tradicional Xinesa amb els mètodes més moderns.

taller-reiki-presencial-Manresa

Taller de Reiki

Aprèn a integrar i percebre el cos energètic i el cos físic i a realitzar el reequilibri energètic integral utilitzant el contacte humà com a eina bàsica.

curso-quiromasaje-superior-presencial-Manresa

Curs de Quiromassatge Superior

Curs molt complet per a conèixer les principals tècniques per a convertir-te en massatgista professional a l’esport.

curso-drenaje-limfatico-presencial-Manresa

Curs de Drenatge Limfàtic

Aprèn una tècnica de massatge efectiva per a buidar activament els estats d’embassament o d’edema quan es tracta de problemes de circulació limfàtica.

curso-masaje-californiano-aromaterapia-presencial-Manresa

Curs de Massatge Californià i Aromateràpia

Descubreix la tècnica del massatge californià basada en els principis de la psicologia gestàltica i la seva combinació amb l’aromateràpia fent ús dels olis essencials.

curso-shiatsu-presencial-Manresa

Curs de shiatsu

Especialitza’t en la tècnica oriental basada en la pressió de punts específics del cos per al tractament de varis transtorns.